İngilizce Yeterlik Sınavı

2014- 2015 Akademik Yılı Ek Kontenjan öğrencileri ve sınava girememiş olan öğrenciler  için yapılacak olan; İngilizce Bölümler için İngilizce Yeterlik Sınavı, Türkçe Bölümler için ise Yabancı Dil ( I – II ) Muafiyet sınavı   17 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Türkçe Eğitim öğretim yapan fakülte, bölüm ve Meslek Yüksek Okullarına Ek Kontenjan yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerine yönelik düzenlenen Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 17 EKİM 2014 tarihinde saat 10:00'da İncirli Yerleşkesi 2A01, 4A02 nolu dersliklerde yapılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavı, Şirinevler Yerleşkesi’nde saat 10:00’da başlayacaktır. Detaylı bilgi, sınav günü Yabancı Diller Bölümü binası panolarında yer alacaktır.