Akademik Kadro Başvuruları

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

* Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyeleri alınacaktır.

* Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı için 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

* Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Programı için 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

* Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.

* Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca Ogr.Gor alınacaktır.

İlgilenen adayların 05.08.2014 tarihine kadar başvuru yapmaları rica olunur.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.