Erasmus Student Network (AGM)

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları’na katılan ülkelerin, Erasmus Öğrenci Şubeleri’nin oluşturduğu, Brüksel merkezli uluslararası Erasmus Öğrenci Ağı’nın (Erasmus Student Network) Yıllık Genel Kurul Toplantısı AGM 2010 (Annual General Meeting) Erasmus Türkiye Şubesi tarafından, İKÜ Erasmus Kulübü’nün katkılarıyla 8-11 Nisan 2010 tarihleri arasında, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin anasponsorluğunda gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen bu uluslararası toplantıya, 34 farklı ülkeden, Erasmus Öğrenci Ağı Ülke Temsilcileri, Erasmus Öğrenci Ağı Başkanı ve Yönetim Kurulu, Organizasyon Komitesi ve Türkiye’deki üniversitelerin Erasmus Şube Başkanları’nın oluşturduğu  toplam 550 öğrenci katılacaktır.

Program için lütfen tıklayınız...